Avís legal
En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa: Toni Huertas (bitweb)
Telèfon: 620699543
Email: info[arroba]bitweb.cat

Finalitat d'aquest web
Aquest web es dedica a la creació, disseny, modificació i manteniment de pàgines web a nivell individual i/o empresarial, i a l'adquisició i gestió de dominis i allotjaments.

Legislació
Amb caràcter general les relacions entre Toni Huertas (bitweb) amb els usuaris dels serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d'usuaris
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb Toni Huertas (bitweb) o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de Toni Huertas, o bé han estat adquirits amb finalitats d'ús comercial i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de Toni Huertas.

Contingut del web i enllaços
Toni Huertas (bitweb) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

Toni Huertas (bitweb) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de Toni Huertas (bitweb). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de Toni Huertas (bitweb) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.


suport bitweb

DMC Firewall is a Joomla Security extension!